Saturday, March 26, 2011

Tengok betul-betul...

   Malas nak taip panjang-panjang hari ni... layan sudah... Gambar-gambar berikut kalau di perhatikan betul-betul.. ada yang tersembunyi.. :






Oleh kerana mood masih lagi nak main game-game old skool.. so, aku letak yang berkenaan dengan game lah pulak..




Dan yang paling celaka tahap petala langit :



HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!


Kutip dari : Top Strange





11 comments:

fAr0T said...

sepatah haram aku x fhm....pix tu skdar pix o ade mksd trsirat

Khuzrin Kamarudin said...

pic 1 : ada persamaan tak antara twitter dengan lambang oku tu?

pic 2 : baju mario sama dngn lambang invaders..

pic 3 : awan den rumput sepesen..

pic 4 : puteri cendawan super mario mengacungkan jari tengah... hahahhaa... sori kalau ramai tak faham...

fAr0T said...

hahah tu la psl...trlampi jap...

Khuzrin Kamarudin said...

Hahahaa... entah kenapa aku tertarik nak post pasal ni.. aku post je ar.. sori sori sori...

Muhd Aizie said...

tak boleh blaa mario tu . haha . =)
tapi yg twitter tu tak sama sangt laa.. kan?
logo lain siket.. tpi ader peniruan jugak laa.

please visit me back . dont forget to leave your comment. thanks . kerdildesa.blogspot.com

fara aieda said...

hahahhaha,,,,klako...aku pahamm....
a'aah la..same...tp part mario tue..hehehe
sengal...

ct nurhafezh ismail said...

yg pix awan n rumput..ta paham =_=

Khuzrin Kamarudin said...

pix awan n rumput tu kan sama je... takde beza pn antara awan dengan rumput.. hahhaa..

Cesc Bamee said...

Rajin btol ko cari info2 mcm ni en.. Bgs2..

zalizalu said...

super mario kan? ada lagi ke game gini zaman moden ni?

miszjijieha said...

yangg tuk lastt pic 2..kurang jelasss leeee..apa yang nk disampaikan?