Thursday, June 23, 2011

Warga SKMM Pelanggan Web Porno? Hackers Memang Terbaik....

   Sekali lagi kita berbual pasal hackers. Kali ini nampaknya hackers tak main-main dalam melancarkan misi mereka. Terbaru LulzSec mendedahkan email siapa yang melanggan laman web lucah berserta password sekali. Seriously. Ini sangat cool lebih cool dari aiskrim Mat Kool.




   Hackers tersebut dah berjaya mendedahkan dua pemilik akaun yang melanggan laman web lucah di mana email-email tersebut didaftarkan di agensi kerajaan. Apa paling mengejutkan, salah satu darinya ialah dari Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM). Ya. Mari kita berkenalan dengan dua pemilik email ini. :


   Namanya Encik Muhammad Azmeal Hj. Ali. Pegawai ini dikatakan berkhidmat di Content Regulation Department, Monitoring and Enforcement Division di bawah SKMM. Alamat email yang dikatakan LulzSec milik encik ini ialah azmeal@cmc.gov.my dan sudah terang lagi bersuluh gov itu berpangkalan untuk kerajaan dan my itu pula merujuk kepada Malaysia.




   Sementara yang kedua pula menamakan emailnya sebagai kamarudinalias@mmea.gov.my dan email ini berpengkalan di Agensi Penguatkuasa Maritim Malaysia dibawah pentadbiran Jabatan Perdana Menteri. Mungkin kerana berkerja di atas kapal, beliau bosan dan melayar laman web lucah. Tapi atas kapal ada line broadband ke? Takkanlah Maritim pakai broadband kot?




   Sekarang dah ada jawapan kenapa SKMM beriya-iya menyekat laman perkongsian fail tapi tak sekat laman web lucah. Kalau laman web lucah disekat, mereka nak cari bahan macamana? Takkan lah asyik nak baca Harian Metro je? Harian Metro biasa cerita rogol. Samalah jugak dengan Mastika, biasanya cerita penzinaan. Takkan Bacaria? Wawancara? Jadi natijahnya, laman web ini tak harus disekat.


   Agak musykil di sini kenapalah begitu dangkal sekali pemikiran si pemilik-pemilik email di atas? Dah tahu kalian tu berkerja di pihak kerajaan, tapi sangap jugak nak tengok Maria Ozawa beraksi, Ashley Brooke  bertonggeng, janganlah guna email kerajaan. Buat satu email lain, daftarkan dengan yahoo, bukan kena bayar pun. Kata kerja di SKMM, takkan benda macam ni pun tak tahu?


   Sekalung tahniah kepada LulzSec di atas pendedahan ini. Tapi di harap LulzSec tidak berpihak kepada satu pihak sahaja. 


   Aku sebelah kerajaan tapi rasa malu bila benda ni jadi. Sekarang ni apa nasib dua pemilik email di atas. Apa alasan mereka nak goreng di dada akhbar nanti? Apa pulak pihak atasan nak sekolahkan mereka? Tak sabar nak tunggu jawapan.


   Kepada kalian yang rasa ada melanggan Fakku.net ke, Youjizz ke, PornTube ke, RedTube ke, Bila Curang ke, Hentai ke cuba check kat sini : ----> klik sini klik klik klik


"Pot, banyak benar website blue yang kau tau ni?"


   Lalalalalalalalalaalaaaaaaa~~~~~




kredit to : joshuatly







5 comments:

M Fizan said...

hahaha..percayalah kerajaan..hahahahaha..

beautiful_rose said...

hahahha sudah kantoi...........

d_LA said...

berani buat berani tanggung la kan..haddoiii

BLADE EDGE said...

hahahaha... tu dia!! patut pun bile org bunyi suruh sekat website blue, diorg (skmm) senyap jer..rupanye ada kepentingan. bodoh bahlul betul!!

Anonymous said...

ceh! apa nyer bahalol! mmg cool la youngsta skang ni... aku tabikkk!!!!