Tuesday, July 24, 2012

From Cik Ila :)


Peh ! dasar buta IT. puas ku carik mane tempat nk ceconteng. haaha. Hm. this is Cik Ila. Buah hati
pengarang jantung si sipot nih. Saje nak semak2 kat sini. I juz wanna make si pakwe rase hepy sbb ku conteng something kat blog dia ni. ghee.


Okeyh. 2mggu lagi anniversary kami yg kedua. Diam tak diam dah 2 tahun ku ngn sipot. Sumpah tak tipu at 1st ku ngn dia, ade lah a few member yg cam ragu2 ngn kputusan ku untuk pilih sipot jd soul mate ku. And today, I'm going to show them how much happy I am and betapa ruginye dorang tak ngorat sipot dulu dulu. bahaha.

8 August 2010. Tarikh kitorang terima each other. hmmm bile terfikir, senyummm jek ku. Too sweet to be forgotten. Kat taman batu hampar segamat uh, tbe2 sipot luah perasaan kat ku. pehh ! mcm cte sembilu tyme tu. N yg penting, ku rase mcm nk sorok muka bawah kerusi sbb blushing. Tak pernah org luah perasaan direct face to face dpan ku. Kire sipot ni sehabis gentle la. Yg kelakarnye, ku dpt dgr helaan nafas lega dia lpas ckp tu. hahaha mcm lepas akad nikah je gayanya.

Hari2 ku lpas tu bahagia sangat.. Smpai laa hari ni. Walaupon slalu ku je yg wat masalah, tapi sipot slalu leh consider. Dia mmg the best of the best lah dlm hidop ku. Ku tak pernah rase mnyesal terima dia dulu. :)

Malas nak taip2 lagi. To MR SAYANG,

Please do believe that my heart is belongs to you. No matter what happen, I will always be with you. There's no word of REGRET in our relationship. I am accepting as what you are. Just ignore what the other said bout us.

Yang penting, b syg abg lebih dari sape2. Korang2 yg bace, doakan kami together smpai akhir hayat k? gheeee.

I LOVE YOU DARLING ♥

8 comments:

ArELeEz said...

ye. leez doakn.. amin..

Ecah Ecot said...

ewah2...........

HAdira Kifly said...

Oh, so Sweet..... ^_______________^

Ain Norainsyah said...
This comment has been removed by the author.
Mellyana Sara said...

kalau berbuka nasi minyak pun sedap khuzz. takpun lauk kenduri tunang. :D

farot said...

peeeewwwwiiiittttt cik ila.... hehe

shiny2 star.. said...

cik ila?omg.what happen??
btuah sipot..
bukan senang si ila NAK ADMIT DEPAN PUBLIC WOIIIII!!!
HEHEHE

nurazima haji mohinadin said...

auwwww!!! cuwitnyeeeee laaa:-)